Kanelbullens dag

Idag har jag inte hittat nån lampa/lampor. Jag behöver några förslag här. Hittar snart inte strumporna i byrån på mornarna. Jag har botaniserat på Bönor & Blad och fyllt på théförrådet. Jag fick en kanelbulle på Ringen. Jag slog sällskap med en medelålders kvinna och häcklade några rassar som stod på Medis med sina flaggor. Det flesta knappt över tjugo och finniga. De är verkligen dumma. Tvivlar på att de har gjort lumpen.

Nu blir det rester från middagen med Lina igår. Skönt att slippa laga mat. En film blir det också. En fransk. The Snake.

Kanelbullens dag ja. Jag minns ett tillfälle från förra året. Det var visserligen inte den bakelsens dag just då men jag hade varit på ica och känt doften av nybakade bullar. Så jag köpte med mig en påse till jobbet. Väl framme på kontoret gick jag direkt fram till mina kollegor och säger åt dem kort och koncist att fort komma till köket då jag vill berätta något. Det är viktigt. De dumpar allt de håller på med och skyndar oroligt efter mig till köket och börja fråga vad det är som har hänt. Påtagligt oroade.

Jo, säger jag och tar fram påsen med bullar. Jag ville bara berätta att ni måste äta bullarna innan de kallnar. Bullarna var populära. Kanske inte sättet att berätta det på.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens