Blodigt i Blackeberg

Då har jag biljetter till Låt den rätte komma in, fredagen den 24 oktober. Premiär! Sergel var uppbokat och jag snubblade över Victoria - var annars? Vi bänkar oss 18:15 och det var i princip tomt när jag bokade nu. Fick kanonplatser på tionde raden.

Det var Petras idé - hon såg reklamen och ville gå och det ville jag med. Så jag var inte svårövertalad.


Men är filmen hälften så bra som boken så blir det nog en trevlig kväll.

Kommentarer

Anonym sa…
Jag är som din kompis Kerstin. Skulle aldrig falla mig in att se filmen för då lär jag inte sova på mer än två månader.

Vi fick boken i julklapp av vår stadsdelsdirektör precis när den var ny, innan den slagit. All personal i Bromma fick boken. Det var riktigt lustigt att höra reaktionerna efter lovet. Folk kom tillbaka till skolan och många hade läst boken. En del var sjukt upprörda! ;) Att de fått "sån skit" i julklapp, och att det var förfärligt att vår högste chef uppmanade oss till att läsa sådant dravel.

De flesta var dock grymt nöjda och tyckte boken var skitbra.

Jag tyckte boken var bra. Men jag var livrädd. Kunde knappt bada i Åkeshovsbadet en hel termin efter det som hände i omklädningsrummet i boken.

Så filmen, nä - det törs jag inte.
Ha ha... Jo, den var lite skrämmande men på ett bra sätt. Boken är ju ganska lågmäld men de blodiga scenerna är av toppklass.

Mera blod åt folket!

http://www.geblod.nu/
Anonym sa…
Boken var grym och jag hoppas att filmen också är det. Blackeberg, det är strange där. Vi hade en polare som bodde där. Han hade en torskfläkt och svarta skinnsoffor och ett barbord.... bruuu, hemskt. Han blev aldrig normal efter sin tid där.
Fast det är en sak jag frågar mig om" Låt den rätte komma in", är det en böghistoria egentligen? Då syftar jag inte på titeln...
Anonym sa…
Här kan man ställa frågor direkt till regisören!

http://www.latdenrattekommain.se

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens