Järnfilsspån

Minns ni lektionerna i fysik? Man fick en magnetstav, ett vitt papper och järnfilsspån. Man la magneten på bordet, papperet ovanpå och strödde sedan järnfilsspånet över papperet. Sen såg man hur magnetismen gjorde sina trollerikonster och gjorde "strålande" formationer.

Idag i tunnelbanan var det samma sak. Perrongen var alldeles smockfull. Tricken kommer in och dörrarna öppnades och alla sögs in mot öppningen som mot ett vakum. Det var ganska intressant att stå där lite på avstånd och iakta allt. Men jag stod lite ostrategiskt. Jag ställde mig framför kartan över Stockholm. Jag tänkte att det var ett säkert ställe att stå på då alla borde veta var de är. Det var det inte. Det var väldigt många som inte visste var de var.

I dagens City fanns även en lista över konserthösten i Stockholm. Vid en första anblick dök ett par bekanta namn upp. Sen hade Ingela ett tips.

25, 26 Oktober, Debaser Medis - The Hellacopters.
11 november, Debaser Slussen - Supergrass
17 november, Nalen - Ron Sexsmith
11 december, Debaser Medis - Volbeat. Ingelas tips.

Dagens horoskop.

Metro: Även om du inte känner för det tycks det bästa för dig vara att tala ut med någon speciell.

City: Det är tur att du förstår när du ska ta det lugnt och det är viktigt att du ber om ursäkt för något dumt som du sagt. Det är lätt att bli fel när du stressar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens