Underbart är kort

Kerstin, Ingela och Eva kom förbi och hälsade på innan vi promenerade bort till Kägelbanan. De har inte sett lägenheten förut. Jag blev lite generad då de öste beröm över lägenheten. Det var snällt.

På Kägelbanan kom även Kerstins kompis Lotta och höll oss sällskap. Det var roligt fram tills dess då dessa två vackra ensamstående morsor började hacka ner på män och jag skulle stå till svars. Även om det var med glimten i ögat så fanns ju där en viss undermening. Jag var inte helt bekväm av olika anledningar.

Kvällens uppträdande var riktigt bra, men kort. Men vi får skylla oss själva då vi missade första live-settet. Å andra sidan så startade det senare förra året så att det skulle börja tidigt var inte så troligt. Anna Maria Espinosa var bra men hennes röst funkar bättre i Club Killers. Love från Florence Valetine var en positiv överraskning. Christian Kjellvander rockade mest men mumlade även mest. Eller så kunde han inte texterna. Sulo var fantastisk. Han var även grym förra året. Neneh Cherry visar vilket proffs hon är. Det var i alla fall riktigt bra och som alltid är musik roligt live.

På väg hem gjorde sig fyllehungern påmind. Konstigt att de inte kan komma på vad det är som utlöser det. Jag och Kerstin tog en korv på Medis innan Kerstin åkte iväg med taxi till en nervöst väntande valp i form av Felix.

Jag promenerade hemåt längs Götgatan och precis när jag kommer till Blekingegatan så är det stor kalabalik. En 7-Eleven anställd och en väktare i stort tumult med en kille och två tjejer. Först sprang de omkring som yra höns och slogs vilt, sen var det bara en stor hög av armar och ben. Den ena tjejen såg ut som Wilma i Scooby-Doo och var helt galen. Den andra - ett blont yrväder som skrek "facist" om och om igen till väktaren som höll henne fast. Jag försökte lugna ner henne då allt hon sa och gjorde bara gjorde saken värre. Hon var ganska stirrig men till slut fick vi ögonkontakt och hon lugnade ner sig och vakten mindre hårthänt. Ett par minuter senare kom polisen och blondinen blev arresterad för motstånd mot tjänsteman. Det kan nog bli mer åtalspunkter där då hon delade ut ett par välriktade sparkar tidigare.

Kommentarer

Anonym sa…
Ja, det är ju som sagt så lugnt på Blekingegatan...
/Ingela

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens