Mögelfri

Idag var vi alla lite sega. Vi hade spenderat gårdagskvällen i området Palermo/Hollywood och ätit middag på Miranda. Miranda var ett riktigt coolt ställe. Tio meter i tak, väggar av cement. Fullsatt och väldigt trendigt. Mycket vackert folk och sen vi...

Vi beställde in en flaska Moët Chandon till att börja med. Till maten blev det en riktigt god flaska rött. Maten utmärkt tillagad på ett par enorma grillar som var fullt synliga från restaurangen. Ska komma ihåg detta när jag står med engångsgrillen nästa sommar.

I nattvärmen tog vi oss sen hem, mätta och belåtna och plånboken skinnad på hundra kronor var. Stureplanselegans till Fridhemspriser.

Denna dag spenderade några av oss att gå längs Avenida Santa Fé och kolla in butikerna för framtida inköp. Sen drog jag och Ante till parken med Vincent och tog det lugnt i solen.

En annan person i gänget skulle iväg och simma på nån "sports club". Nu är det tydligen inte hur lätt som helst. Först måste man genomgå en mögeltest. Det går till så att man går in i ett litet rum, klär av sig naken och sätter upp fötterna på en stol. Sen undersöks man av en man i vitrock som kollar om man har fotsvamp eller ej. Ytrymmet mellan fingrarna kontrolleras också, armhålorna och andra vitala delar. Sen får man ett åtråvärt intyg som gäller i trettio dagar och visar att personen i fråga är svamp- och mögelfri.

Hårda bud.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

"Dom blårandiga! Dra åt helvete."