Ho visto Maradona

Diego Armando Maradona!

Det var upplagt för "showbol" mellan Argentina och Brasilien. Två gamla antagonister. Inomhusfotboll, sjumannafotboll. Maradona och Almeyda var ett par av namnen i Argentina. Dunga ledde Brasilien där jag i övrigt inte kände igen några namn men spelarna var grymt bra.

Med Maradona i laget spelade Argentina i praktiken med en man mindre även om han fortfarande har en grym touch. Det märktes speciellt på fasta situationer. Brassarna var grymma och tog ledningen direkt och höll den matchen ut. Matchen slutade 8-7 till Brasilien. Argentinas siffror snyggades till med god hjälp av domaren. Maradona fick läckert sätta en straff.

Även om det var en vänskapsmatch så var stämningen på planen allt annat en snäll. Det small ordentligt emellanåt och ibland nära till bråk.

Sen är det lite speciellt när 7.000 personer, gamla som unga, barn och tanter, ledda av Boca Juniors klack står upp och sjunger: "Vi ska vinna mot er, jävla horungar." Riktat mot brassarna. det hade varit något för Lagrell att ta itu med.

Kommentarer

Anonym sa…
Har du sett El Diez? Live? Stort!

God jul!

//Tomas, Susanne, Ella och Astrid

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

"Dom blårandiga! Dra åt helvete."

Yin & Yang