Komplimang

Idag sa jag att Petras klänning var snygg och att den såg ut som min soffa. Det lät kanske lite konstigt. Jag menade att soffan också är grå. Fast min soffa är mer svart/grå. Och att tyget är lite grövre och min soffa inte har nåt glitter i sig men att dom påminner om varandra.

Men Petras klänning var jättefin.

Det är min soffa också. Så det var väl fint sagt?

Kommentarer

Anonym sa…
Du har en del att lära om komplimanger helt klart. Det tror jag Petra håller med om. Att jämföra en klänning med en soffa är ungefär som att säga att Henke Larsson springer som en struts. "För strutsar springer ju väldigt fort så då är väl det en komplimang?" Sen var det ju det där med att säga "jag trodde du grät" när det var en glittrig sminkning. Nä, du har lite att jobba på. Ge inte upp, och kom ihåg; på frågan "Ser jag tjock ut i den här?" är svaret ALDRIG ja.
Lycka till! :-)
Anonym sa…
P. vet du hur soffor ser ut???????????? STORA, för det mesta! jag tror att många förstår kopplingen du gjorde...men..nej nej- fel-fel!! :) :)
Jo, jag fattar... :-) Ibland är inte mun och hjärna synkad. Det händer att min mun är ett steg före hjärnan. Eller tvärtom. Jag borde leva upp till citatet på första sidan.

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens