Äntligen!

Nja, det kanske var att ta i. Men i brist på grönvita framgångar så får jag väl glädjas över internationell fotboll av hög klass.

Roberto Mancinis Inter gästar ikväll Paolo Bentos Sporting Lissabon på Estádio José Alvalade i första omgången av UEFA Champions League.

Utöver hemvändade Figo så har Inter en trupp av idel världsstjärnor som Adriano, Cambiasso, Materazzi och Stankovic samt sommarens senaste nyförvärv Viera, Zlatan, Grosso och Crespo.

Sporting har flera viktiga spelare på skadelistan som därmed kommer att missa denna viktiga match till Paolo Bentos förtret. Men även om Sportings trupp är tunn så kommer dom med självförtoendet hos en ligaledare. Inters försvar har dessutom inte riktigt hållit tätt de senaste matcherna vilket kan vara till Sportings fördel.


Sporting har en duktig målvakt i landslagsmannen Ricardo och en spets i Liedson. Utan ordinarie mittfälttarna Custodio, Paredes, Farnerud och Martins så har Paulo Bento spelare som Moutinho, Romagnoli, Nani, Veloso, Tello och Alves kvar till sitt förfogande.

Força Sporting!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens