Banksy

Banksy har varit i farten igen i England. Nu han han ersatt 500 stycken cd-skivor av Paris Hilton i skivbutikerna med egna låtar. Låtar med titlar som "Why am I Famous?, What Have I Done? and What Am I For?". Han hade dessutom gjort en egen sleeve. Ean-koden var dock fortfarande densamma så ingen skulle märka något vid kassan när dom skulle betala.

Han har tidigare även smugglat in sin egen konst på Louvren utanför Paris, Metropolitan Museum i New York och på Tate Museum i London (där den inte upptäcktes förrän den ramlade ner) för att nämna några få.

Den falska förhistoriska stenmålningen här till höger är lite utav en personlig favorit. Den överlevde tre dagar på British Museum innan den upptäcktes.

Banksy är en otroligt begåvad konstnär med fantastiskt fyndiga och roliga "screen tryck" med vilket han gör sin avtryck lite här och var i världen. Ta lite tid och vandra in på hans site här nedan. Hans utomhusverk är dom jag gillar mest. På muren i Gaza har han verkligen lyckats göra nåt som får en att haja till.

Banksy

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens