Dan Vikman

Ett par gånger i veckan dyker dom upp i min mailbox. Mer regelbundet än Viagrareklam och erbjudande om penisförlängningar i hotmailboxen. Mailen från Dan Vikman. I början tyckte jag det var väldigt irriterande. Jag har inte för vana att läsa den typen av utskick lika lite som jag kollar irriterande "pop-up" reklam för trädgårdstidningar eller kalsonger på nätet. Inte nog med att han får några kronor då och då, nej, han ska ha mera. Så sedan gick dom direkt till soptunnan.

Men med en envishet som saknar motstycke fortsatte Dan Vikman att skicka mail, vecka efter vecka. Till slut började jag ju läsa dom igen. Fortfarande inget personligt men med en ton som försöker vara vänlig och förtrolig. Jag förses genom dessa mail med information om kommande matcher, odds och specialerbjudanden när det gäller spel och dobbel. Några tips har varit roliga, några bra andra ointressanta. Men det är mail från Dan Vikman. Dan Vikman är Campaign Manager för Unibet.

(Jag hamnar väl inte i kategorin tunga spelare utan lägger väl en hundralapp i månaden. Hittills ett par tusen plus, mest tack vare Bajen.)


Tillbaka till mailen. Nu är jag inte längre fullt så irriterad utan jag har till och med vant mig. Häromdagen låg där som vanligt ett mail från Dan Vikman.

Vad trevligt, tänkte jag.

Ett Champions League-erbjudande. Hmmm, kanske kan vara intressant. Några bra matcher är ju på gång. Får ta en titt på det när jag har tid. Kanske vinner jag storkovan nån dag.

Nu har jag dock börjat undra vem han är. Finns han i verkligheten? Jag börjar leta på Unibet men kan inte finna någon information om Dan. Jag söker i telefonkatalogen och där finns tre stycken "Dan Vikman" samtliga ute på vischan. Inget avslöjar dock att personen ifråga jobbar för Unibet.

Allt börjar kännas som den gamla Hasse & Tage sketchen där Malte Lindeman tror på Robert Lind i Kramfors, hans järnhandel och postorderfirma. Allt för att namnet finns i telefonkatalogen.

Tänk så många mail Dan Vikman skickar ut. Tänk om han vill ha svar nångång eller rent utav förväntar sig det. Jag tror jag ska maila Dan varje gång han mailar mig och tacka för tipset och om han har något insidertips till mig eftersom jag är en sån bra kompis.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens