The early bird catches the worm

Det jobbiga är inte att komma hem sent/tidigt... take your pick. Åt middag på Tabbouli med Meta och Jennie. God mat, underbart sällskap. Sen blev det Kvarnen. Det blev sent/tidigt... take your pick.

Det jobbiga är att komma hem efter att DN-budet har kastat in tidningen genom brevlådan. Det är ju liksom hela grejen att vakna upp lite bakis dagen efter, hasa sig fram i tofflorna, plocka upp tidningen och se rubrikerna. Nu kan jag ju inte hålla mig. Måste kolla!

En sak är dock bra. Världens bästa program visas, nämligen "COPS". Det är hur bra som helst. "Bad boys, bad boys, watcha gonna do..."

Kommentarer

Anonym sa…
Vad hände egentligen igår? Vart tog snubben m tårgasen vägen? Hur kunde den korta karatemästaren vara så lång på fotot? Måste man ha ficklampa för att hitta små hål? Vem var den gråtande kvinnan med den hemska armsvetten? Lyckades killen m förfrusna öron ta sig hem till Värmdö m hjälp av pengainsamlingen utanför Kvarnen? Försökte taxichauffören köra ifrån Metas ragg med flit? Jag vet inget, men det var fasen så kuuuuuul! /ms J
Anonym sa…
Kvarnen.. Åh, det var alldeles för längesen jag var där.

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens