Har du sett min affel?

Veckans två första da ar har varit förla da till LFAB på Te eluddsvä en där ja har varit på utbildnin . Det har handlat om livförsäkrin ar och allt runt omkrin .

Efter tisda ens man lin av villkor var det sedan affärsplanerin smöte och enom ån av målen för 2007. Da en verkade aldri ta slut och ja var på rikti t dåli t humör. Det enda ja så fram emot var den efterföljande midda en. Ja var så su en på ott vin.

Tju ofem personer dro ivä till amla Stan och en medeltidskro som hette "Sjätte tunnan". Maten var väldi t od, sällskapet som vanli t roli t. Personalen var utklädda enli t tidesepoken och hade även ett litet uppträdande av ycklarkaraktär med jon lerin och eldsluknin . Men medeltiden är inte rikti t min grej. Var för ett ö onblick rädd att vi skulle vara tvun na att delta i nåt rollspel.

Tillbaka till maten. Av nån anlednin så skulle maten ätas med sked och kniv. För afflar fanns ju inte på medeltiden. Och det funkade väl bra till förrätten, som var soppa, men när en stor biff sedan dök upp blev det lite löjli t. Ingen affel. Ja menar, om ja år på kinakro måste ja inte äta med pinnar. Hallå!? Det finns vanli a bestick…

En tapper skara på ett halvt dussin höll sedan Bacchus sällskap till halv tolv. Ja kände däremot inte för att åka hem så ja besökte Lokal på e et bevå .

Ida är det så normal arbetsda som äller. Men i mor on är det da s i en. Stor inflyttnin sfest på jobbet efter vår stora omor anisation. Två- trehundra personer lär det bli. Det är jobbi t att jobba.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens