Finns bara en - Sebastían Eguren

Vilken match! Jag vet inte om jag ska vara förbannad eller glad. Resultatet gör att avståndet till toppen är densamma. Samtidigt kunde det ha blivit noll poäng.

Lagen spelade inledningsvis usel fotboll och det verkade som om bollen inte fick landa utan skulle hållas i luften. Men efter 1-0 av Paulinho i 19:e minuten tog Bajen över matchen. Mff var totalt utspelade och Juniors kvittering strax innan paus var inte logisk. Men Junior och Jonatan Johansson var mycket bra och den senare började även andra halvlek med att göra 1-2 snyggt.

Men kvällens pärla gjordes av uruguayanen Sebastían Eguren. Slutresultatet 2-2 gjordes på en underbart skruvad frispark. Hammarby har äntligen fått den fältherre som jag och mina kompisar på läktaren har efterlyst. Köp honom nu!

Hedersomnämnande till José Monteiro som återigen gör en bra match.