Força Portugal!


Det känns som om festen fick ett trist slut. Det var väl inte väntat att Sverige skulle vinna mot Tyskland men nu blev det ju nästan en läggmatch. Vad som gör mig mest förbannad är inte det faktum att det blev torsk utan sättet dom åkte ut på. Varför chockade inte Lagerbäck med en 4-5-1 eller 4-3-3 uppställning. Istället för att gå ut och spela för att hålla nere siffrorna och förlora på ett snyggt sätt kunde väl Lagerbäck ha gått ut och försökt chocka Tyskland. Allt framåt! Hellre 0-7 i baken och ha försökt vinna än vad jag nu fick beskåda. Fy, va onödigt! Avgå Lagerbäck!

England gick vidare mot ett Ecuador som vägrade göra något mer än att gå. Var det en åttondelsfinal? Beckham visade i alla fall klass.


Portugal gick vidare i en underbar match. 16 kort! :-)

Força Portugal!

Schweiz åkte ur utan att ha släppt in ett mål under ordinarie tid eller förlängning.


Italien snubblade sig vidare till kvarten via en straff när det var 8 sekunder kvar av tilläggstiden. Många säger att det inte var straff. Jag hävdar att det var det. Även om Lucas Neill inte rör Fabio Grosso och den senare faller ganska lätt så hindrar han ju Grosso att som bollförare komma till bollen. Grosso hinner precis vika undan bollen men har sen själv inte nånstans att ta vägen. Ska han backa? Okej, låt oss säga att det var obstruktion. Då är det indirekt frispark.

Jag gillar inte Italien och anser att dom har en jävla röta. Men straff var det! Basta!

Ikväll väntar Brasilien - Ghana och Frankrike möter Spanien. Det ska bli kul att se. Allez les bleus!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens