Pärlor till svin
Vi köpte ett glas samt drinkkuponger och begav oss in i C-hallen. Där var det uppdukat med all världens vinproducenter. Vi började med champagne och hamnade bredvid nån connaisseur som, för alla, berättade vad hans gom hade för uppenbarelse för varje klunk han tog.
Sen drog vi vidare.
Portugiser, spanjorer, sydafrikaner. Vi fick i oss det mesta. Dessutom utan att behöva avyttra några biljetter. Fast vi hade ju en taktik. Vissa montrar var väldigt öde. Dom var mer än glada att få korka upp en flaska eller två och berätta om sina viner. Sen blev dom väl mindre glada när det gick upp för dom att vi inte var inköpare. Strax innan stängning klockan sju var vi lagom yr i mössan.
Det var då vi prövade på dom riktigt fina flaskorna. Femhundra och sjuhundra kronor flaskan. Mycket gott men kanske lite bortkastat med tanke på vilket skick vi var i.
Sen begav vi oss ut på Söder och gjorde några tappra försök att få tag på bord för tio personer en löningsdag. Det tog tid - men det gick. Och kul var det.
Sen drog vi vidare.
Portugiser, spanjorer, sydafrikaner. Vi fick i oss det mesta. Dessutom utan att behöva avyttra några biljetter. Fast vi hade ju en taktik. Vissa montrar var väldigt öde. Dom var mer än glada att få korka upp en flaska eller två och berätta om sina viner. Sen blev dom väl mindre glada när det gick upp för dom att vi inte var inköpare. Strax innan stängning klockan sju var vi lagom yr i mössan.
Det var då vi prövade på dom riktigt fina flaskorna. Femhundra och sjuhundra kronor flaskan. Mycket gott men kanske lite bortkastat med tanke på vilket skick vi var i.
Sen begav vi oss ut på Söder och gjorde några tappra försök att få tag på bord för tio personer en löningsdag. Det tog tid - men det gick. Och kul var det.
Kommentarer