The blog formely known as...

En annan viktig sak som ni säkert undrar över. Vad händer med bloggen?

En sak är säker. Namnet måste ju få gå i graven. Därför ber jag om förslag på vad den nya bloggen ska heta. Jag ska väl klura lite själv men tar gärna in förslag och idéer. Så, en liten namntävling. Vad ska bloggen heta efter flytten?

Ös på är ni snälla.

Kommentarer

Anonym sa…
bleka mannen

blekbloggen

bleckan

blekingen
Anonym sa…
hemma på söder
Anonym sa…
-hans och Gretas-
där hans inte betyder Hasses gata utan DIN. Kaffebröd är gott :-)

/Ginger
...men vem är Greta?

Ginger/Miss Hortiga?

Jag bjuder på fika...
Anonym sa…
Vem Greta är? trodde jag var övertydlig där.

Förutom att herrn själv hade tänkt förgylla Blekingegatan med sin ljuva uppenbarelse så har gatan hyst andra genom åren. I port 32 växte en viss fröken Gustavsson upp, nog med ledtrådar, vill du ha mer kostar det.

Hoppas vinet smakar, spotta inte ut allt! Med risk för att glorian hamnar rejält på sned erkänner jag villigt att jag inte är någon connaisseur på det området. Trots ett antal vingårdsbesök med tillhörande provning kan jag bara känna om vinet är gott (inte för strävt, beskt, syrligt)eller inte. Jordighet, smak av bär, choklad, mulltoa eller God knows what är aningens för svårdefinierat för min simpla gom. Det som väger bra mycket tyngre än bouquet, utmärkelser och pris är flaskans etikett och ursprungsland.

Jag vill bli hänförd av det södra halvklotets stjärnhimmel igen, krama träd och springa halvnaken på stränder i Sydafrika, resruttips?

/Miss Hormiga
(med M om jag får be, jag trodde din spanska var lika bra som din portugisiska, men 1+1 verkar inte alltid bli 2, karlar kan vara tröga ibland. Förresten, du vet väl att ”Munken som sålde sin Ferrari” har fått en uppföljare.
Min spanska... den är i stort obefintlig. Voy al cine minns jag. Sen är skillnaden mellan spanska och portugisiska större än skillnaden mellan svenska och danska.

"Munken..." var en strålande läsning - till viss del. Så länge jag läste mellan raderna gick det bra. Skulle mer än gärna diskutera den boken. Uppföljaren vet jag inte om jag vill ge mig på.

Nog för att jag visste att Garbo hade en historik med Blekingegatan men tyvärr gjorde jag inte den kopplingen. Trög var ordet, sa Bull.

Vinet var bra. Frågan är bara om provsmakningen av dom två viner som gick loss på 500 och 700 kr flaskan inte var att elda för kråkorna - i det tillstånd vi befannn oss i.

Tack i alla fall för alla underbara och tänkvärda inlägg. Whoever you are, Miss Myra. (I december skrev jag faktiskt rätt... med "m")
Anonym sa…
Söderbo

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens