Jaha!?

Under dagens derby skulle det utföras nån typ av manifestation mot SvFF och deras lite underliga och hårdare tag mot supporterkulturen. Bra idé men tyvärr finns det ju tokstollar i båda lägren och ett gyllene tillfälle försvann som sand mellan fingrarna. Från Bajenklacken kastades det in en smällare. Gnagarna såg till att få matchen stoppad pga myntkastning. Lite ironiskt måste jag säga och det stärker inte direkt fansens aktier och bidrar nog inte till lösare tyglar.

Matchen då?

Bajen började sin vana trogen uruselt. Dom var så dålig i första halvlek att aik inte ens behövde vara bra. Tappade aik bollen såg Hammarby till att passa den tillbaka. Men aik var bra och dom hade flera farliga chanser. Av någon underlig anledning hade Hammarby detsamma även om inte spelet speglade tillfällena.

Andra halvlek var det ett nytt Hammarby som kom ut och dominerade mittfältet totalt. Chanserna avlöste varandra och när Charlie Davies, som för övrigt var mycket bra i matchen, blev fälld strax utanför aik:s straffområde klev frisparkvirtuosen Lolo Chanko upp och knorrade in den i vänstra hörnet likt Hargreaves i Uniteds match igår. Hammarby hade sedan flera chanser att öka på ledningen.

I den tredje förlängningsminuten utav fem blåste domaren straff för aik. En skitstraff. Killens ben viker sig som spaghetti och han faller ihop som ett kolli. Jag kan köpa att det såg ut som straff. Kan till och tycka att det är starkt och gå in och blåsa i det läget.

Tyvärr var den inte korrekt i mina ögon.

Sett över hela matchen var det kanske inte orättvist. Men nu är det andra gången aik kvitterar efter att en match avbrutits på Råsunda.

Dessutom regnade det på Råsunda i andra halvlek. Det hade det aldrig gjort på Söderstadion.

Det känns lite konstigt. För jag är helt oberörd efter kvällens match. Varken arg, glad eller mittemellan. Det kändes bara onödigt. Vad är det som händer?

Kommentarer

Anonym sa…
Själv var jag fysiskt helt knäckt. Ont i kroppen, ont i själen, illamående och helt tok-deppig.

Blir lite orolig för mig själv. Det kan inte vara hälsosamt. Hata de där jävla gnagarna!!!

Och så henkeborg på torsdag. Längtar faktiskt inte alls.

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens