Santa Maradona

Eftermiddagens fotbollsmatcher blev lite av ett anti-klimax. Björn Runström fick inte ens plats på bänken när mitt nya lag i Premier League - Fulham blev fullständigt överkörda av Man United med 5-1. Andreas Isaksson var skadad och spelade inte i 3-0 förlusten mot Chelsea. Han hade kanske behövts?

Djurgården stärkte inte sina guldaktier denna säsong efter gårdagens plattmatch. En blek prestation mot ett decimerat Kalmar. Långsam och tråkigt fotboll. Tjuriga spelare och en missad straff i 93:e är sött. Eller jag kanske ska kalla det för en kvalificerad räddning av Wastå. Få oxtokiga åskådare och missnöjda falanger på speedwaystadion som buar och kräver Jonevrets avgång. *myser*

Visst har det funnits kritiska röster på Bajens läktare under åren men i slutändan har alltid stödet till laget varit tyngre och övervägande. Lite annan kultur där bland stekarna från Östermalm. Bajare är inte så bortskämda över framgångar och har en liten mer trogen och förlåtande publik. Det är mer hjärta i Bajare.


I högtalarna just nu. Santa Maradona med Mano Negra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens