Härliga Hammarby

Sebastian Eguren gjorde mycket lägligt sitt första mål för Hammarby i bortamötet mot Örgryte. Första halvlek har jag redan valt att glömma men inte det faktum att Bajen var en tåspets på mållinjen från att ta ledningen. Ingen av kvällsdrakarna verkar ha uppfattat det. Men Hammarby klarade sig med ett nödrop till halvlek med ett 1-0 underläge.

Hammarby kommer in som ett nytt lag i andra och dominerar totalt och slutresultatet stannar vid 1-3 till Hammarby. Paulinho och PFO gör dom andra målen.

Väl värt att notera var att HTFF-spelaren José Monteiro fick göra allsvensk debut. Det betyder att Linderoth har spelat med 23 man halvvägs in i årets allsvenska. Nu får vi se vilka krisrubriker tidningarna kan hitta på i sina upplagor. Men är det inte kris så är det väl bara tur eller att andra laget är dåliga. Det börjar bli tröttsamt att läsa att inte laget får cred för sin bredd och inställning. Bajen har verkligen visat bra moral i år samma moral som dif nyste till med förra säsongen.

Ett stort frågetecken igår var dock domaren som lyckades hitta 21-9 i frisparkar till Öis. Örgryte fick till och med frisparkar när dom snubblade på bollen och ingen Bajare var i närheten.