...our man in Amsterdam.

Igår var det så dags för den traditionella balkongfesten hos Markus. Det var nog den mest stillsamma årgången hittills men likväl väldigt trevligt. Tack Markus och Helena!

Fick ont i huvudet och passade då på att sticka hem och kolla lite på golfen från Medina. Jag hann se hela sju minuter innan sändningen var slut.

Vaknade sen hyfsat tidigt i morse. Mindes inga drömmar!? Intog sen en ägg och grötfrukost innan jag cyklade iväg till Antonio för att, med Vincent, gemensamt åka iväg till Årsta IP och se lite på Hammarbys träning.

Årsta är lite av en idyll - lummigt björkgrönt (Bengt Grive inspirerat!). Solen sken, Vincent kröp omkring och anfallsövningarna på planen avlöste varandra. Stämningen verkar vara hög och alla var väldigt koncentrerade på sin sak idag. Allt drillades med exakt precision. Det ser mycket bra ut.

Argentinaren Lucerno som provtränar går det inte att säga så mycket om. Enligt Linderoth så är han tveksam till att ta in en till spansktalande. Det är för mycket sånt redan på träningarna idag. Men samtidigt så är det brist på forwards. Dom lär bestämma sig i morgon.

Sydafrikanen Toni kan jag inte heller dra några direkta slutsatser om. Han ser stark och snabb ut men dominerar inte direkt. Det känns dock som om han kan vara en spelare som visar det under match istället. Toni verkar vara ett bra komplement till Paulinho. En target player som kan dra på sig försvarare som Runström gjorde men även göra löpningarna man aldrig fått se från Pablo. En mycket intressant och lite skakande artikel från Tonis uppväxttid i apartheidens Sydafrika finns att läsa i
Stockholm City.

Efter träningen kom Sebastian Eguren och hälsade på Vincent. Eguren verkar vara en mycket sympatisk kille och en riktigt bra fotbollsspelare. Hoppas Hammarby utnyttjar optionen och kontrakterar denna klasspelare. Även Pétur hälsade. Antonios igenkänningsfaktor är stor från Mariatorgets lekplats där även Péturs Lilja håller till. Antonio hävdar att det är hans tv-program som är källan till kändisskapet.

Vi åkte in mot stan igen och satte oss tillsammmans med Anna på Mariatorget och fikade. Det känns lite konstigt att något så självklart inte kommer vara lika lätt längre. Antonio och Anna flyttar till Buenos Aires i slutet på September där Annas nya jobb som chef för exportrådet väntar. Det verkar vara ett spännande och roligt jobb. Föregångaren fick sparken efter sex veckor. Killen var inte så smidig har jag hört. Om nån ska klara det med bravur så är det Anna. Hon är inte nån blond liten bimbo direkt. Ante får bli hemmafru.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens