Allons enfants de la Patrie...

...Le jour de gloire est arrivé!

Vive la France, allez les bleus!

Vilken match, vilket spel, vilken insats. I första halvlek var det inget snack. Frankrike mosade brassarna på mittfältet och Zizou och Henry gjorde lite vad dom ville. Däremot blev det inga mål. I andra halvlek radade Frankrike upp farliga chanser på fasta situationer och det var just på en sådan som Thierry Henry kunde komma på borte stolpen och distinkt göra mål. Att inte brassarna hade koll på honom fattar jag inte. Brasilien hade väl också några farliga chanser men något direkt spel hade dom inte.

I kvällens första match vann Portugal på straffar mot England igen! Två år sedan sist. England förtjänade inte att gå vidare i mina ögon. Portugal spelade inte heller något vidare och fortsätter sin vana trogen att ligga och filma alldeles för mycket. Det är nästan pinsamt. Vad sa Rooney till domaren? "Las Islas Malvinas son Ingelses" kanske? Hans röda kort var det inget snack om däremot...

Den enda anledningen till att jag skulle vilja haft England kvar och vinna ett VM guld skulle vara att få se Svennis sitta på scenen och tacka dom engelska journalisterna för tiden som varit med ett rungande: - Fuck you, fuck you very much!

Vill gärna göra er uppmärksamma på vilka lag jag trodde på i inlägget tidigare idag :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens