School for Scoundrels

Sovmorgon stod på schemat efter föregående kvälls hockeyäventyr. Den extra tiden för att vila behövdes då dagen mest skulle bestå av att att promenera. Man lägger ett antal kilometer bakom sig på besök i New York. Visserligen finns nästan 400 kilometer tunnelbana att utnyttja och drygt 450 stationer att besöka. Men man tycker alltid att allting bara ligger runt hörnet. Nu består ju även NY av shopping och då får man inte gå under jord.


I The Village sprang vi på en filminspelning med Billy Bob Thornton. Det ska tydligen vara en komedi. Vi såg inga stjärnor men på bilden ovan håller man på och spelar in en "regn-i-New York-scen" med sprinklers på taken. Överallt annars var det blå himmel. School for Scoundrels ska filmen heta och kommer väl till Sverige 2006/2007 skulle jag tro.

Skor och I-Pod högst upp på shoppinglistan.

Under den sena eftermiddagen tittade vi även på Jersey City innan vilade upp oss och senare tog spårvägen till Hoboken och Arthur's Tavern. Menyn på denna klassiska restaurang av steak house stil bjöd på BBQ'd baby back ribs. Det måste varit en stor jävla grisbaby för mycket mat var det men åh, så gott.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens