Bethany's Gold List

Vi stack direkt upp till Broadway, norr om Times Square. Ed Sullivan's theater var målet och syftet var att skaffa biljetter till Late Show med David Letterman. Biljetterna är gratis och som svensk verkar det vara svårt att beställa via nätet men om man går dit på förmiddagen och fyller i det formulär man får är chansen stor att man får plats genom lotteriet. När du har skrivit ner dina uppgifter får man sedan gå på en liten intervju och är man lite glad och berättar att man kommer från Sverige ökar nog chansen att få komma in. Det hjälper även att känna till lite om programmet och vilka som brukar vara med. Rupert i "Hello Deli" till exempel.

Under eftermiddagen, efter lite strul, fick vi besked att vi fått plåtar till inspelningen på torsdagen. KUL!


Efter att som vanligt stressat runt på stadens alla gator blev det ännu en middag i Jersey City. Hearts & Horns bjöd på en riktigt god kyckling samt tinnitus. Vi skippade efterrätten för att få behålla hörseln.

Här måste jag även kommentera väderomslaget. Från att ha haft fem dagar med cirka 20-gradig värme och blåhimmel så öppnade skyarna sig under onsdagseftermiddagen runt fem. Det var rena monsunen. När regnet väl klingat av så låg vindarna fortfarande kvar - bitande kalla. Temperaturen låg väl strax under 10 men med vinden var det garanterat minusgrader. Stackars dom som under morgonen åkte in till stan i bara skjortärmarna...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens