Rostad


Det skulle bli en sån morgon. Först hade jag av nån anledning fått ett nytt SIM-kort till mobilen. Det gamla skulle bytas ut på morgonen och det var lätt fixat. Problemet var att alla sparade SMS försvann. Jag trodde dom låg i mobilens minne - NOT! Så jag satte i det gamla igen för att på något sätt föra över dom.

Då var det tomt! Jippi! Någon som har en idé?

Sen springer jag ut ur lägenheten, ner för alla trappor och väl nere vid proten märker jag att jag har glömt min bok. Vänder om bara för att se brevbäraren, som jag mötte, ta hissen upp till femte våningen. Jag tar trapporna… pust pust pust

Ljuspunkt! Brevisen har levererat årets säsongskort :-) Alltid lika intressant att se hur nära den allsvenska starten Hammarby kan leverera korten.

Skyndar till bussen och där bjuds det på barnvagnsfolkrace. Mammor med barnvagnar börjar bråka om vem som var först till hållplatsen, vem som ska få åka med, vem som har mest bråttom. Ändå ska alla bara till Fridhemsplan för att sätta sig på nåt café.

En äldre dam ställer tusen frågor till chauffören om färdrikting, bussbyten och andra geografiska, geologiska och meteorologiska frågor. Sen visar det sig att hon bara ska en hållplats och inte alls följa i Fritjof Nansens fotspår.

Dessutom har busschauffören inte lyckats lägga märke till att det faktiskt inte är -15 grader ute utan att det är +5 och regn. Värmen är på max i bussen och hade jag haft en formfranska med mig hade jag kunnat bjuda på rostat bröd väl framme vid Fridhemsplan. Glad att jag inte hade dunjackan på mig.

Nu väntar jag bara på UPS.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens