Pizza and wings

Inget blev gjort tidigt på söndagen. Vi åt brunch runt tolv och åkte runt lite grand. Vi hade bestäm träff med AJ klockan två på Romes brandstation där han var befäl under söndagen.

Vi trodde att vi skulle få en kort rundtur men det blev tvärtom. I tre timmar fick vi en grundlig tur och ett utförlig presentation av stationen, bilar och brandmannayrket.

AJ har en fantastisk förmåga att göra saker intressanta och roliga.

På kvällen träffade vi Steve som inte kunde gå på klassträffen. Vi hängde först lite i hans hus innan vi åkte till en restaurang för lite pizza and wings - just like old times.

Steve har verkligen lugnat ner sig. Han var ett yrväder men som rektor för en innerstadsskola med 2800 elever så har han väl fått skärpa till sig. Det blir väl lått så när man har metalldetektorer i entrén.

Det det var tänkt att bli tidig sänggång men Yankees spelade så det blev klockan ett till slut. Lite jobbigt då jag var tvungen att gå upp klockan sex för att hinna med tåget tillbaka till New York. Men Mike var juste och skjutsade mig till stationen och hängde kvar till tåget gick.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens