Skoterkängor och stoppklossar

I veckan såg jag ett par klassiska skoterkängor. Det är de absolut bästa vinterskor jag har haft. Passade perfekt till miniskidor och dessutom hade den en innersko man kunde ta ut, torka och ha som innetofflor. Tyvärr tror jag mina gick sönder nångång i 4:an. Sen blev det inga fler.

Det har varit lugnt i t-banan i veckan. Sportlovet har tömt vagnarna på folk. Men, när det inte är mellanstadieelever med stora ryggsäckar är det 50-åriga tanter och gubbar med ryggsäckar som tror att allt de stoppar ner i ryggan bara försvinner. Så fort de langat upp allt på ryggen så kan de svepa runt och knuffa och i princip knocka folk som sitter ner. Det är ungefär som om en höggravid kvinna skulle gå runt i t-banevagnen och svepa runt med sin stora mage och träffa folk.


Sen har det även varit en vecka där folk av nån anledning tvärstannar så fort de åkt upp eller ner från rulltrappan. Var tror de att vi som kommer efter ska ta vägen. Detsamma har även gällt passerandet av dörrar. Öppna dörren - tvärstanna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens