Botgöring


Det blir till att leta fram långkalsonger och raggsockor. Fotbollssäsongen fortsätter. Bajen var det bättre laget idag på Malmö Stadion och vann rättvist med 1-0 och tog därmed den sista platsen till vinterns Royal League. Ligan dissades under förra året men jag får svänga kappan på den punkten och konstatera att det nog är roligare att möta kvalificerat motstånd från våra grannländer än Superettanlag på Skytteholm.

Utöver varma underkläder kan det bli aktuellt att plocka med bandyportföljen till Söderstadion. Novemberfotboll på Söderstadion under elljus ska bli kul. En berg- och dalbana till säsong fick på något sätt ett värdigt slut. Toppmatcher mot topplagen men bottennapp mot... just det, bottenlagen.

Minns väl den välförtjänta segern på Söderstadion mot dif med förtjusning samt pressen mot samma lag under dom sista 15 minuterna i returmötet på Råsunda.

Det får väl tilläggas att Djurgårdens avslut var imponerande. Stockholm är fotbollens huvudstad. Men det ryktas att dom dubbla kravallstaketen runt Stadion hindrade Elfsborgs spelare att komma in på planen.

Bajen - bäst i stan!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens