Z!

En trist tillställning i Ungern. Mycket kämpa och massor av avblåsningar. Vissa helt oförklarliga av en underlig italiensk domare. Hade det inte varit för de sista, stapplande två övertidsminuterna och Zlatan show hade matchen varit ett riktigt stort spänningslöst sömnpiller.

Det traditionella spelarbetyget:

Andreas Isaksson "eeee": Med ett par kvalificerade räddningar räddade han Sverige i första halvlek. Varför han lirar i ett skitlag som Stade Rennais är ofattbart. Mycket bra hela matchen.

Alexander Östlund "ee": Motivation slår inte alltid klass. Farligt näre ett "e". Men man stjälper inte gamla Bajare. Det verkar som han gör allt för att inte göra fel och glömmer att spela enkelt. Såg seg och spänd ut. Hade inte många rätt, dessutom varnad.

Teddy Lucic "eee": Den enda i backlinjen som får godkänt. Höll ihop försvaret och var ofta uppe och hjälpte till.

Olof Mellberg "ee": Totalt livsfarlig i defensiven med många "felpass" och misslyckade rensningar i straffområdet. Hade dock den farligaste chansen i form av en nick nära krysset. Det hjälper dock inte upp betyget.

Christoffer Andersson "ee": Inte i närheten av Edmans klass. Var lite osäker men spelade upp sig under andra halvlek.

Niklas Alexandersson "eee": Positiv överraskning, slet hårt hela matchen men gjorde inget större väsen av sig.

Tobias Linderoth "eeeee": Weltklasse! Fantastisk matchen igenom, slet som ett djur och var överallt mest hela tiden. Även mer kreativ framåt än vad jag har sett honom tidigare.

Christian Wilhelmsson "eeee": Mycket bra, speciellt i första halvlek där han var den enda som sprang och utmanade. Höll bollen bra och försökte hålla ihop spelet.

Fredrik Ljungberg "ee": Primadonnan tog några tuffa smällar i första sen syntes han inte mer. Sprang mest runt och lallade i passningsskugga.

Henrik Larsson "eee": Tam match av Henke. Dock skapar han mycket ytor för andra genom sin blotta närvaro. Hade kunnat språngnicka in Zlatans frispark i slutet av första.

Zlatan Ibrahimovich "eeee": Zlatan fick mycket stryk i går kväll. Grym att ta emot bollen och hålla i den. Försökte få igång nånting offensivt. Utmanade bra och försökte nå avslut men kom ingen vart. Sen är det bara Z som kan avsluta en match som han gjorde. En världsspelare presenterar sig och visar hur man gör. That's what heroes are made of.

Mattias Jonsson "- ": Spelade för lite och är djurgårdare därav inget betyg. En klapp på huvudet då jag tror att det var han som spelade fram till Zlatans mål.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens