God bok

Då det vankas semester vill jag ha lite tips på böcker att läsa. I pocketform och inte allt för smala titlar. Hinner inte köpa nåt via nätet utan boken bör finnas i Pocket Shop, Pressbyrån eller nåt liknande. Vad som helst men inte Lisa Marklund.

Jag fick ett tips om en munk och en Ferrari - den har jag inte hittat. Jag har väl letat på fel ställen. Men det blir nog tid för den med.

Kom gärna med förslag.

Kommentarer

Anonym sa…
Är det deckare du vill ha? Jag har nog läst de flesta i pocketshop :D

Jag är väldigt förtjust i Roslund & Hellströms böcker. Alla fyra är bra, kanske är Edvard Finnigans berättelse bäst.

Jag gillar också Donna Woolfol Cross bok "Påven Johanna".

Arne Dahl är nog min favorit bland svenska författare men hans serie har du kanske läst och bör nog läsas från början. Liza Marklund är inte det.
Anonym sa…
jag köpte Le Carré igår, Den gode tolken. Den börjar bra i alla fall...

Roslund och Hellström som kommenterade ovan tycker jag är sådär. Ytterligare en kriminalare med en "udda" egenhet, i detta fall att lyssna på Siw Malmqvist...

Henke ska till Kap Verde står det i AB, semestern börjar på lördag. Tror du han åker charter?
Anonym sa…
Om dessa titlar finns i pocketshop/pressbyrån har jag ingen aning, men för att förgylla din tid på stranden har jag samlat ihop ett gäng gamla och nya böcker som kanske kan tänkas behaga herrn. Allt beroende på smak och önskemål förstås, men jag lever efter devisen att allt det jag gillar gillar även andra :-)

Alkemisten - Kapten Corellis mandolin - Kristendom för ateister - Den vidunderliga kärlekens historia - Mot fyren - Vindens skugga - En kort berättelse om traktorer på ukrainska.

phew...
have a nice trip!

/Krusmynta

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens