Cirkus

Det är ntressant att hbt-rörelsens mest framträdande sätt att visa upp sin sexuella läggning och vilja att bli respekterade och sedda i samhället är genom att stå halvnakna och dansa på lastbilsflak.

Jag skulle respektera dem ännu mer om de inte gjorde en cirkus utav det. jag tycker de gör sig själva en gentjänst även om det är roligt att se på och en fantastisk energi. Men leder det till nånting positivt. Förändrar det synen på hbt-rörelsen?

Är det så man ska nå fram till de stora massorna?

Ska vi protestera mot förhållandena i Iran?

Ja, vi samlar ihop alla exiliranier och ställer oss halvnakna på lastbilsflak och dansar. Då blir vi sedda, hörda och respekterade.

Ska vi protestera mot kriget i Afghanistan?

Ja, vi samlar ihop alla och ställer oss halvnakna på lastbilsflak och dansar. Då blir vi sedda, hörda och respekterade.

Ska vi protestera mot kvinnomisshandel?

Ja, vi samlar ihop alla och ställer oss halvnakna på lastbilsflak och dansar. Då blir vi sedda, hörda och respekterade.

Kommentarer

Anonym sa…
Lägg av, låt folk ha lite skoj. Om dom vill klä sig halvnakna på ett lastbilsflak så låt dom göra det. Dom har ju åtminstonde roligt... Du är nog bara avundsjuk för att du inte var med på flaket. fråga nästa gång istället om du får vara med.
Tarras sa…
Lite så känner jag också. Tror att paraden numera kan räknas som avslutningsfest på hela Priden och inte som någon protest. Det märks att du inte var där och kollade för då hade du sett att det mest är vanliga Svenne Bananer som råkar vara homo, i paraden, och att det bara är ett fåtal som står nakna och dansar.

Ska vi hjälpa vårt favoritlag att vinna en match?
Ja, vi samlar ihop alla, dricker löjliga mängder öl, ställer oss i fåniga tröjor och halsdukar och skriker oss hesa för att sedan gå ut på stan och slåss. Då blir vi säkert sedda, hörda och respekterade...
Tarras:

Touché :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens