Primater

14-åringar som blir hämtade av mamma vid Stadion i sina Fred Perrytröjor, skärmkeps och kotlettfrilla börjar nu yra om stordåd mot Söders hjältar.

Det har annars varit ett skönt lugn nu på forumet "Söderstadion". Efter djurens torsk mot bottenlaget LaBois har aporna inte setts till eller hörts dra några publiksiffror som brukar var normen. Men det är ju lätt att gå tillbaka några år och se mötet mellan dif och Göteborg 99. En ytterst viktig match där dif var på väg ut. Drygt 3.000 personer kom för att stöjda sitt lag.

I Bajens möte mot Trelleborg 99 var situationen densamma. Bajen på nedflyttningsplats, olycksfåglarna kraxade. 10.012 personer bar fram sina Söderbröder och man inte bara unvek nedflyttning, man klarade kvalet. Under en underbar oktoberkväll krossades danskarna med klara 4-0.

Bajen möter Halmstad på måndag i en mycket viktig match. Bortavinsten på Örjansvall ger lite mod men med årets lag kan man inte ta nåt för givet.

Sulan ligger farligt till med två gula kort men även skador i backlinjen kan ställa till det. Efter ryktet om Moldebacken och skambudet ser den affären ut att gå i stöpet. I dag nyser aftonhoran om Joakim Jensen - en exilback från gamla Panos Ljungskile som gör succé i Helsingfors och ligger trea i finska skytteligan. Jag tror det när jag ser det.

Kommentarer

Anders sa…
Ja så kom det då ett litet inlägg från en av medgångfansen från södermalam som vad jag vet är det enda stockholmslaget i allsvenskan i år som haft under 10.000 på nån match ( på tal om publik) men som ni läste i förgående inlägg så talade den grönvite om publiksiffror från förr, men så är det väl alltid med hammarbyare ? att det ALLTID "Var bättre förr" när man tittar på laget spel, deras publiksiffror, tabellplaceringen så kan man ju bara hålla med, "Dom var bättre förr" eller "minder dåliga" kanske är ett bättre ordval. MEN å andra sidan om publiken fortsätter att svika de grönvita kan dom snart tränga i sina fans runt kanalplan och på så¨sätt få billigare hyra så kanske dom kan köpa nån ny "Videojugoslav" eller nåt i den stilen, för värvningarna har ju inte HELLER varit deras starka sida.
EN GÅNG ÄR INGEN GÅNG !!!!

Populära inlägg i den här bloggen

Får alla delar av världen lika mycket dagsljus?

Yin & Yang

Dickie Dick Dickens